Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Onze school
Groepen
Nieuws
Ons team
Kinderopvang

Nieuwsarchief

Schoolreisje groep 4, 5, 6, 7

Alhoewel de dubbeldekker bus door de kleuters was geconfisceerd, had de midden-en bovenbouw een uiterst plezante heen- en terugreis.

De lucht schuurde tegen het kobalt aan, terwijl de stratocumulus voorbij hobbelde.

De kinderen dartelden als jonge wispelturige lammetjes door Drievliet met af en toe een onneembare horde als wachtrij. Echter was er door het scala van attracties een cacofonie aan emoties te beluisteren in de zachtjes aanzwengelende najaars puf.

(Ja ja, we hebben een poëet in ons midden: meester Nivard)

Schoolreisje groep 1, 2 en 3

Groep 1, 2 en 3 zijn naar de Linneaushof geweest. Het was een topdag! Het weer zat ongelooflijk mee. Onderweg in de bus was het heel gezellig.

In het park hebben de kinderen heerlijk gespeeld, de trein was favoriet en de boomstam fietsjes beetje zwaar.. Twee kinderen kwamen niet vooruit en de juf ging ze duwen met een volgend karretje. Spannend hoor!
Op de terugweg vielen er een paar in slaap, lekker dromen over Bennie Broek!
Bedankt hulp ouders voor de fantastische dag 🙂

Top ouders en top team!

Er wordt weer hard geklust in de school. De ouders van groep 7 geven de klas een nieuw verfje en de hal wordt heel vreedzaam gemaakt door juf Maaike, juf Sarah en meester Jaap :). Toppers!

Schooltuinen groep 7

De Schooltuinen voor groep 7 zijn al weer in volle gang. Tussen de dagen met regen door heerlijk genieten van de zon. En natuurlijk is groep 7 hard bezig met hun eigen tuintjes.
Erg leuk en leerzaam om te doen.

Nieuwsbrief 8-9-2017

Nieuwsbrief-2

Opening blok 1 Vreedzame School

Natuurlijk zijn wij ook weer met de Vreedzame Schoollessen begonnen. Het is inmiddels een traditie geworden om ieder blok gezamenlijk te openen in de hal.

De leerlingen hebben in de klas een puzzel/rebus opgelost. Hierbij kwamen 2 letters naar voren. In de hal werden alle letters uit de verschillende klassen verzameld en puzzelden we verder. Toen de letters in de goede volgorde opgehangen waren, stond er: We horen bij elkaar. De titel van het eerste blok.

Opening schooljaar

Gisterochtend hebben wij het schooljaar feestelijk geopend. De nieuwe leerkrachten werden voorgesteld aan de leerlingen en ouders. Hierna hebben wij afgeteld van 10 naar 1 en gingen wij knallend met confetti het nieuwe schooljaar in. Voor de ouders was er koffie en thee. Wij hebben er zin in!

Nieuwsbrief 1 september 2017

Nieuwsbrief-1

Afscheid juf Annelie

Na 27 jaar op het Schreuder gewerkt te hebben, nam nu Annelie vandaag afscheid. Het was een mooi feest. Juf Annelie had zelfs kippenvel!

Ook van de ‘verhuisjuffen’ hebben we afscheid genomen. Ergens op school wordt een wall of fame ingericht. Alle juffen kregen een tegeltje. Juf Annelie komt bovenaan. De andere Schreuderkanjers komen eronder.

 

 

 

Afscheid groep 8

Gisteren heeft groep 8 afscheid genomen van onze school. Het was een afscheidsavond zoals nooit tevoren. De kinderen wilden eens iets heel anders en besloten werd dat dat mocht als ze het helemaal zelf zouden regelen. En dat gebeurde. Er werd een script geschreven voor een speelfilm. De film werd geregisseerd, gespeeld, voorzien van geluid en muziek. Dit alles door de kinderen. Er werden hapjes en drankjes geregeld en een mooie rode loper. Knap geregeld groep 8. Wat zullen we jullie missen!

Contact

schreuder

Instituut Schreuder
Van de Veldestraat 10
1071 CW Amsterdam
Tel.: 020 - 679 58 27
Stuur een mail

facebookTwitter