Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Onze school
Groepen
Nieuws
Ons team
Kinderopvang

Nieuwsarchief

Dag meester Rob, juf Laura en juf Yke

Van meester Rob en juf Laura wisten we al dat ze tijdelijk bij ons zouden blijven, maar evengoed gaan we ze enorm missen. Dank jullie wel voor de fijne maanden! Juf Yke heeft na 10 jaar natuurlijk een plekje verdiend in onze Wall of Fame. Zo kunnen we af niet toe nog even naar haar kijken.

Afscheid juf Yke

 Boehoehoe! Na 10 jaar gewerkt te hebben bij ons, gaat juf Yke dichter bij huis werken. De scooter gaat de boom in en wij blijven achter met allemaal verdrietige kinderen en leerkrachten. Veel plezier op de nieuwe school juf Yke! Kom je nog eens langs?

 

 

Afscheidsavond groep 8

wat een fantastische voorstelling. En wat een talenten! En… juf Nancy in de spagaat💪🏼!

Lieve groep 8, we gaan jullie enorm missen. Heel veel succes en natuurlijk plezier op het VO!

Nederland-Italië

Tijdens het voetballen op het Museumplein werden wij door een stel volwassen Italiaanse toeristen uitgenodigd voor een potje voetbal. Helaas verloren we met 2-1. Onze kinderen vonden het wel een beetje flauw dat de Italianen zo overdreven blij waren. Het was immers vriendschappelijk 😄. Wat boffen wij toch met het mooie plekje waar onze school staat!

 

groep 8 op kamp

Het was weer een heerlijk kamp. Ook voor de juffen😄.

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief-12

Zomerfeest

Wat was het weer een succes! Prachtig weer, een super koor, een geweldige dance battle (georganiseerd door 3 groep 8 leerlingen), spelletjes, hapjes, drankjes, schmink, en nog veel meer!

i.v.m. De privacy van onze leerlingen helaas geen leuke sfeerplaatjes, maar wel deze leuke juffen! Even uitpuffen…

 

 

Voorbereiding zomerfeest in volle gang!

Dank lieve ouders!

Eindfeest

6 Juli is het weer zover: het eindfeest.

Van 14.45 uur tot 16.30. Komt allen!

Schreudertheater

Vandaag hadden wij als afsluiting van onze talentweek ontdekkingsreizen weer een spetterend Schreudertheater. Dit keer stond het hele theater in het teken van dansen. Alle groepen hadden een prachtige dans ingestudeerd tijdens de lessen van dansdocent Natasja (Dank je wel, Natasja. Het was super!) We maakten een dansreis door de hele wereld: Spanje, Nederland, Tanzania, New York, Japan, Griekenland en Zuid- Amerika. Groep 7 liet ook nog horen wat ze tijdens de gitaarlessen op school geleerd hebben. Jammer genoeg geen foto’s meer op de website, maar geloof ons: het was weer een fantastisch Schreudertheater!


Contact

schreuder

Instituut Schreuder
Van de Veldestraat 10
1071 CW Amsterdam
Tel.: 020 - 679 58 27
Stuur een mail

facebookTwitter