Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 4
Slide 4
Onze school
Groepen
Nieuws
Ons team
Kinderopvang

Nieuwsarchief

Opening blok 5 Vreedzame School

Vandaag hebben groep 4 en 5/6 B de opening van het nieuwe blok van de Vreedzame School verzorgd: Wij dragen allemaal een steentje bij. Samen lukt het wel!

 

Sponsorloop nieuw schoolplein

Vandaag hebben wij heel hard gerend voor ons nieuwe schoolplein. Met zoveel rondjes en zoveel lieve sponsoren komt het nieuwe plein er vast heel snel! Na afloop kregen wij allemaal poffertjes en limonade van café Cobra. Super bedankt!

Dierentuin in groep 1/2

De dierentuin

De kleuters zijn met het thema ‘de dierentuin’  gestart. In de klas zijn de kinderen hard aan het werk om dieren te knutselen, te timmeren, dierenverblijven te bouwen, dieren op de kralenplank. En als afsluiter gaan we natuurlijk met de klas naar Artis!

Schilderen in groep 4

Eindelijk lenteweer. De kinderen van groep 4 zijn begonnen aan het schilderen van de bloesem aan de bomen. Het worden weer prachtige kunstwerken.

Kinderdagverblijf 30 jaar!

Vandaag was het feest bij het KDV en de BSO van onze school. Wij vierden ons 30 jarig bestaan!

Actie voor nieuw schoolplein

Op donderdag 12 april gaan de leerlingen van Instituut Schreuder een sponsorloophouden om geld in te zamelen voor een nieuw schoolplein. Ook is er een crowdfunding actie gestart. Help ons in de crowdfunding voor een nieuwe veilige speeltuin op het plein voor onze school!

Schenk via de link: https://voorjebuurt.nl/speeltuinschreuder een extra bedrag om het nieuwe schoolplein te supporten. Dank!!!

Paasontbijt

Vandaag hebben de kinderen genoten van het voor elkaar gemaakte paasontbijt. Dat was smullen!

Grote Rekendag 2018

Gisteren was het weer Grote Rekendag. De hele dag stond in het teken van verhuizen.

Nieuwsbrief 16-3-2018

Nieuwsbrief 8

Mad science show

Vandaag hebben de groepen 3 t/m 8 kunnen genieten van de mad science show op school. We kregen bezoek van een ‘gekke’ professor, die allemaal spectaculaire proefjes deed en uitlegde hoe de proefjes werkten. We hebben ademloos gekeken en sommige kinderen hadden het geluk dat ze mochten assisteren. Het was fantastisch!

 


Contact

schreuder

Instituut Schreuder
Van de Veldestraat 10
1071 CW Amsterdam
Tel.: 020 - 679 58 27
Stuur een mail

facebookTwitter