Slide 1
Ons team
Kinderopvang

Integraal Kind Centrum

Basisschool Instituut Schreuder, naschoolse opvang (BSO) en het kinderdagverblijf vormen met elkaar het Integraal Kind Centrum Instituut Schreuder. Kinderen kunnen hier terecht voor opvang en onderwijs vanaf 18 maanden tot en met 12 jaar.

Onze naschoolse opvang vangt alleen kinderen van basisschool Instituut Schreuder op. Er werkt een klein team met vaste medewerkers, zodat kinderen te maken hebben met vertrouwde gezichten.

De naschoolse opvang en het kinderdagverblijf zijn, op twee weken met de kerstvakantie na, het hele jaar geopend. Het kinderdagverblijf hanteert twee verschillende afneemtijden: hele dagen (vanaf 8 uur tot 18 uur) of schooltijden-uren (afgestemd op de schooldagen van de basisschool).

De naschoolse opvang en de basisschool ontwikkelen een variëteit aan naschoolse activiteiten tegen betaling waar zowel kinderen van de opvang als kinderen van de basisschool gebruik van kunnen maken.  De activiteit wordt gehouden in school (m.u.v. de zwemles) en sluit aan op het einde van de lesdag van de basisschool.

schreuder

Instituut Schreuder