Slide 1
Kinderopvang

Passend onderwijs

Passend Onderwijs
Vanuit het schoolbestuur van AMOS worden trajecten waarbij leerlingen extra ondersteuning behoeven, begeleid door de beleidsadviseur onderwijs, innovatie en onderzoek (OiO), Amarens Visser. Zij helpt scholen de ondersteuningsbehoefte van een leerling in kaart te brengen en de juiste ondersteuning in te zetten indien scholen dat nodig hebben. Contacten over passend onderwijs loopt op school altijd via de leerkracht en intern begeleider.

Activiteiten

Na schooltijd worden er door school en de BSO diverse activiteiten (tegen betaling) georganiseerd. Zo organiseert de BSO:

• Leszwemmen (in het Zuiderbad)
  • Schoolschaken
  • Zaalvoetbaltraining (via Movendi)
  • Judo (via Judo Academie)
Ook zijn er 2 tot 3 wisselende activiteiten per schooljaar van 10 weken. Dit kan zijn: dramales, Mad Science of Combiwel-les (wisselend aanbod).

schreuder

Instituut Schreuder